De Schattelijn

al meer dan 25 seizoenen hét centrum voor cultuur
 
Vrijdag 6 april zetten de dames van LOS De Schattelijn op stelten in hun voorstelling 'VAST'.
Er zijn nog enkele kaarten: dus u moet snel wezen!
De try-out van Patrick Laureij (14 april) is uitverkocht en voor de voorstelling van Piepschuim op zaterdag 21 april zijn ook nog maar enkele kaarten...!

Wees meer dan van harte welkom! 


  
 
 
 

 
 


GOING IN STYLE
Zach Braff (Michael Caen, Morgan Freeman, Alan Arkin, Ann Margret, Christopher Lloyd, Matt Dillon e.a.)
16-01-2018 aanvang: 20:00 | 7,00 euro

In de film "Going in Style” worden drie mannen gepresenteerd die wel wat anders te doen hebben dan te klagen over hun broze botten of ouderdomskwaaltjes. Het drietal heeft elkaar leren kennen tijdens het werk in een fabriek, maar heeft inmiddels ruimschoots de pensioen-gerechtigde leeftijd bereikt.

De drie knarren hebben het op hun oude dag niet gemakkelijk. Grootvader Joe heeft moeite het hoofd boven water te houden als hij van zijn bank te horen krijgt dat zijn huis binnen dertig dagen zal worden verkocht als hij zijn hypotheek niet betaalt. Zijn vriend Willie ziet zijn dochter en kleindochter, die aan het andere eind van het land wonen, veel te weinig en houdt zijn ernstige nierkwaal verborgen. En Albert tot slot vult zijn dagen met het geven van muzieklessen aan on-getalenteerde studenten en wordt achterna gezeten door één van hun oma's. Joe oppert het idee om een bank te overvallen om zo zijn financiële problemen op te lossen maar Albert staat daar niet echt om te springen. Tijdens een bijeenkomst bij hun voormalig werkgever krijgen ze echter te horen dat de productie van het bedrijf naar Azië wordt verplaatst en dat de pensioenen worden stopgezet. Als Joe dan ook nog eens hoort dat de bank die zijn hypotheekproblemen heeft veroorzaakt ook op het pensioengeld zit, is de maat vol en besluiten de pensionado's werk te maken van hun criminele plannen. Om hun criminele capaciteiten te testen, besluiten ze de lokale buurtsuper in Brooklyn te bestelen, maar het beroven van een bank blijkt toch wel wat anders dan het jatten van een pak bloem en een doos eieren.

> Mijn Schattelijn
Je eigen Schattelijn account!

Cultureel Centrum de Schattelijn


Vismarktstraat 4A
4931 AZ Geertruidenberg
T: 0162 512 226
E: info@schattelijn.nl
W: www.schattelijn.nl

Routebeschrijving bezoekers


De Schattelijn ligt in het centrum van Geertruidenberg op de hoek van de Markt en de Vismarktstraat. U kunt parkeren op de Markt.