Home Activiteiten Theater Exposities Film Zalen Arrangementen Foyer Contact Mijn Schattelijn

Theaterprogramma 2021 - 2022

Theater
datum: vr 18 sep
Tijd: 21.00 uur
Prijs: € 16
Reserveren
cabaret

Thijs van de Meeberg (21.00 uur)

Meer dan mogelijk

Kun je meer jezelf zijn dan je vroeger was? Thijs van de Meeberg vindt van wel. Hij vindt zelfs dat je elke dag een betere versie van jezelf kunt zijn. En u treft het, want vandaag is Thijs nou net de allerbeste versie van Thijs van de Meeberg. Hij is meer Thijs dan hij zelf ooit voor mogelijk had gehouden; een zelfbewuste man met een hond, duidelijke doelen voor ogen, een opgeruimd huis en louter heldere gedachtes die hij graag met u wil delen. Over al die onvervulde verlangens, dat de realiteit keihard botst met verwachtingen en dat het in de regel heel vervelend is om jezelf te zijn, daar hoeven het niet over te hebben toch?

Thijs van de Meeberg won de jury en publieksprijs van het Leidsch Cabaret Festival in 2015. Meer dan mogelijk is zijn derde soloprogramma.

www.thijsvandemeeberg.nl

 

 

Om zoveel mogelijk mensen te kunnen laten genieten van deze voorstelling, hebben we ervoor gekozen om tweemaal een verkorte voorstelling te doen. De voorstelling duurt nu 60-70 minuten. De eerste voorstelling is om 19.00 uur, de tweede voorstelling is om 21.00 uur.


De pers over Thijs van de Meeberg (21.00 uur)

"‘een fijne Freek de Jonge light’" - De Volkskrant
"‘Thijs van de Meeberg plakt een brede grijns op je gezicht die er in anderhalf uur niet meer af hoeft’" - Theaterkrant