Home Activiteiten Theater Exposities Film Zalen Arrangementen Foyer Contact Mijn Schattelijn

Theaterprogramma 2019 - 2020

In verband met het coronavirus is in opdracht van de gemeente Geertruidenberg De Schattelijn tot en met 6 april 2020 GESLOTEN voor alle activiteiten. De voorstellingen van Maria de Fátima, Thijs van de Meeberg en Kiki Schippers zijn verzet.  
datum: za 18 apr
Tijd: 20:15 uur
Prijs: € 16,00
Reserveren
cabaret / comedy

GLODI LUGUNGU

Ze bedoelen het goed

Zelfverzekerd en ontwapenend.

Glodi Lugungu neemt je met zijn onverwachte opvattingen en hilarische verhalen altijd net even mee naar de andere kant van het verhaal; het bange meisje bij de bushalte, deurtrekken bij een familie van 9 kinderen en Henk uit Congo van Telfort. Een avond waar iedereen wordt aangepakt, niemand is veilig, Glodi niet, zijn familie niet, zelfs jij niet! Hou je vast, want ze bedoelen het goed!

Glodi's familie en vrienden, overigens een hele goede bron voor zijn verhalen, zagen een jongen die misschien meer thuishoort op een podium dan een voetbalveld. Hij waagde de sprong en vond het podium van Toomler. Met succes. De comedians van Comedytrain waren onder de indruk en begin 2017 deed hij mee aan de auditie. In een witte blouse met een zwart strikje en 3 minuten aan materiaal.

Er volgde een aspirant-lidmaatschap bij het collectief waarin hij zowel de Jury- als Publieksprijs van het Amsterdams Kleinkunst Festival 2018 won.

Nu als officieel lid van Comedytrain en door Volkskrant gekozen tot een van de comedytalenten van 2019, staat hij in de theaters en dus in De Schattelijn met zijn allereerste avondvullende programma.

Facebook: Glodi.Lugungu

 


De pers over GLODI LUGUNGU

"Glodi staat zelfverzekerd, met een ontwapenende charme en veel schwung op het podium. Zijn semi-naïeve presentatie koppelt hij aan enkele sterke en oergeestige verhalen." - Jury AKF 2018